750 ₺ Üzeri Ücretsiz Kargo!
Kapat
Karizmatik olmak için dış giyime önem verildiği kadar, iç giyime de önem verilmesi gerektiğini tüm Romalı erkekler de bir gün anlayacak. Erkekler hala iç giyim denildiği zaman burun bükerler ve alışveriş listelerinin en sonuna iç giyimle ilgili ihtiyaçlarını koyarlar. Zaten alışveriş yapma hususunda fazla girişken olmayan erkekler için iç giyime dair ürün almak sadece saniyeler sürer. Mağaza vitrininde veya tezgahta duran iç giyim ürünlerinin bedenlerine uyup uymadıklarına bakmak yeterlidir. Kimse ürünün kalitesi, sağlığı veya rahatlığıyla ilgilenmez.
Erkekler iç giyimde bunları yapmaktan vazgeçin!
1. Bir gazetede çıkan habere göre erkeklerin iç çamaşırı değiştirme oranlarının 8 senede bir olduğu yazıyor. Sanıyorum bu abartılmış bir zamanlamadır ki bu zamanın doğruluğunu düşünmek bile korkunç. Sökülmüş, delinmiş, yırtılmış iç çamaşırlarını giymeye devam etmek vücuda zarar verecek yıpranmalara neden olabilir. Bu sebeple eskidiğini düşündüğünüz iç çamaşırlarını atmak ve yenilerini çekmecenize koymak gerekir. 
2. İç çamaşırı koleksiyonuna dair kaygıları da bırakmak gerekir. Kimsenin iç çamaşırına önem vermeyip parayı daha iyi yerlere harcama gibi bir algısı var. Ancak iç giyimin sağlıklı olmaması halinde genital bölgenin zarar görmesi mümkündür. Bu nedenle iç çamaşırı koleksiyonu yaparak, kaliteli ve sağlıklı en azından 15 adet alt ve üst iç giyim ürününe sahip olunması lazımdır. 
3. Farklı tarzlarda iç çamaşırı bulundurmak gerekir. Bu anlamda slip, boxer tipi ve bu ikisinin karışımları var. Bunların kullanım alanları farklı olabilir. Sizin hayat tarzınız bunu belirler. Eğer il hayatınız çok aktifse ve takım elbiseyle takılıyorsanız, slipler daha uygun olabilir. Ancak daha rahat bir kişiliğe sahipseniz boxer modellerini tercih edebilirsiniz. Hangisinin sizi daha rahat ettirdiğine dair tatmin olmak için her modeli birkaç kez denemelisiniz.
4. Çok dar iç çamaşırı giymek de cinsel bölgeye zarar verir. Bazı slip modelleri çekiciliği arttırmak için üretilir ancak zararlıdır. Bir erkek iç giyim ürününün kadınlar için üretilmediğinin anlaşılması lazım. Dar bir iç çamaşırı, erkek için ideal olan değildir. 
5. Son olarak da şunu ifade edelim. Güzel bir işiniz var. Takım elbiseyle ciddi bir görünüm ortaya koyuyorsunuz. Böyle bir durumda kırışık ve bol boxer kullanmak doğru olmaz. Fit ve rahat slip-boxer karışımını kullanabilirsiniz. 

Sonuçları Filtrele

Marka
  • Merry See11
Beden
  • L 5
  • L/XL 2
  • M 7
  • S 8
  • S/M 2
  • Standart 1
  • XL 6
  • XXL 1
Bu kategoride ürün bulunamadı.
11 sonuçtan 33 ile 11 arası görüntüleniyor.

Kanatlibutik.com © 2024 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret Yazılımı ile hazırlanmıştır

WhatsApp ile Hemen Ulaş!