750 ₺ Üzeri Ücretsiz Kargo!
Kapat

2016 Senesinin EN İyi Bikini Modelleri


2016 Senesinin EN İyi Bikini Modelleri

Havalar ısınmaya başladı ve tatil planları yapıldı. Kısa zamanda sonra haziran sıcağı kendisini daha da hissettirecek. Eğer hala tatil alışverişine çıkmadıysanız 2016 sezonu için bikini modellerinin neler olduğunu öğrenmelisiniz. Yazımızda bu sezonun en model bikini modellerine yer veriyoruz…

1.       Halter top modeller geçen sezon çok fazla plajlarda görmediğimiz modeller arasında yer alıyor. Oldukça seksi görünmek isteyenler için ideal bikini modelleri arasında yer alacak gibi. Dekolte kısımlarında yer alan bağcık detayı farklılığını ortaya koyuyor. Desenli olması da plajda dikkatleri üzerinize çekmeniz için yetebilir. Derin göğüs dekoltesine sahip olduğunu da ifade edelim.

2.       Klasik modelleri bu sezonda plajlarda görmeniz mümkündür. Retro tarza sahip bikini modelleri göbeğinden yana şikayetçi olanlar içinde çözüm olabilir. Yüksek bel detayıyla plajlardaki tarzını değiştirmeyi düşünenler retro modelleri gözden geçirebilir.

3.       Plaj modasının en önemli detaylarından birisi de, fırfırlı ve püsküllü aksesuarlara sahip bikini modelleri. Bu sezonda bir farklılık olarak fırfır ve püskül tasarımlarına sahip bikini modellerini plajlarda görmek mümkün olacak. Eğer bikini üstünde fırfır veya püskül sevenlerdenseniz, sizde bu tarzı deneyebilirsiniz.

4.       Yine yeni bir modeli de bu sezon plajlarda göreceğiniz. Keskin hatları ve desenleriyle yeni bikini modelleri bu yazın önemli tarzları arasında yer alabilir. Sokak tarzını benimseyenler için ideal bir bikini diyebiliriz.

5.       Yine her yaz olduğu gibi tek renkli bikini modelleri de 2016 bikini modasının vazgeçilmezleri arasında yer alacak. Sarı renkler plajlarda çokça göreceğimiz renk skalaları arasında. Turkuaz ve turuncu modeller de bu yazın modasında yer alıyor.

Bikini seçerken neye dikkat etmelisiniz?

Elbette modaya uygun seçim yapmak önemlidir ancak kaliteli malzemeden üretilen bikinileri almayı unutmayın. Çabuk kuruması, güneşte solmaması ve sizi rahatsız etmeyecek ebatlarda olması gerekir. Hava alıcı özelliklere sahip olması lazımdır. Renklendirme işlemlerinin kesinlikle kimyasal içerikli boyalarla yapılmamış olmalıdır. Güvenilen marka ve online alışveriş siteleri üzerinden tercihinizi yapabilirsiniz. Kanatlibutik.com ürünleri, birinci sınıf malzemeden imal edilen en son modaya uyumlu tarzlardır. 


Angelsin Siyah Şık Mayo MS4258
Angelsin Siyah Şık Mayo
151,76 TL814,68 TL
%81 İndirimli

Kanatlibutik.com © 2024 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret Yazılımı ile hazırlanmıştır

WhatsApp ile Hemen Ulaş!